AKTUELNO

Građani Paraćina nastavili su sa protestima u toj opštini tražeći da aktuelni predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović podnese ostavku, kao i da budu raspisani novi izbori u toj opštini.

Naime, nezadovoljstvo građana Paraćina traje duže vremena i oni traže nove izbore, jer prema njihovim rečima ne mogu da se izbore samovolji koju sprovodi Paunović.

Foto: Pink.rs

Na poslednjem skupu građana, koji su došli ispred zgrade Opštine Paraćin da iskažu nezadovoljstvo prema samovolji Paunovića, kako kažu, predsednik opštine je izašao iz zgrade kako bi ih provocirao.

Sa grupicom istomišljenika, Paunović je ispred zgrade opštine urlao na građane nazivajući ih „bando napredna“.

- Pogledajte šta on radi. Sve vreme samo pokušava da nas isprovocira, kako bi se sukobili sa njegovim obezbeđenjem, koje nije malobrojnoč. Mi, građani Paraćina, došli smo da na demokratski način iskažemo neslaganje sa njegovim vođem opštine, a on nas naziva banditima. Pokušava da nas rasturi, ali mi nećemo odstupiti ni pedalj dok naši zahtevi ne budu zadovoljeni. Neka omogući da se ide na nove izbore pa koga narod izabere, neka izmeri koliku podršku ima u Paraćinu. Ja ću da vam kažem: „nema je“! Sada sa grupom telohranitelja brani fotelju, to je njegova podrška, a nas građane Paraćina naziva bandom – poručuje građanin Paraćina.

Foto: Pink.rs

Podsećamo da paunović nedavno nije dozvolio hitnoj pomoći da uđe u zgradu opštine kako bi odbornicima SNS-a, koji su se nalazili u njoj, bila ukazana prva pomoć.

Paunović je došao u žižu javnosti posle pisanja medija o njegovom umešanosti u mnogobrojne afere u Paraćinu.

#Paraćin

#saša paunović

'